Τι είναι το handicap betting;

Image for Τι είναι το handicap betting;

Κατηγορία:

Στρατηγική

Ημερομηνία:

15-04-2024

Στο ποδόσφαιρο, όπως σε όλα τα αθλήματα, συνήθως υπάρχει διαφορά στην αντιληπτή ποιότητα των αντίπαλων ομάδων. Το μέγεθος αυτής της διαφοράς ποικίλλει ανάλογα με μια περίπλοκη σειρά επιρροών που κυμαίνονται από ιστορική κυριαρχία και οικονομική υποστήριξη μέχρι καταστατικές συνθήκες όπως το πλεονέκτημα έδρας ή τραυματισμοί/διαθεσιμότητα παικτών. Οι αποδόσεις στο στοίχημα ποδοσφαίρου ερμηνεύουν αυτούς τους παράγοντες και τους αντιπροσωπεύουν ως πιθανότητες επιτυχίας για κάθε πλευρά σε μορφή αποδόσεων.

Όταν η αντιληπτή διαφορά στις δυνατότητες είναι σημαντική, οι αποδόσεις στον φαβορί προσφέρονται τόσο χαμηλές που παρέχουν ελάχιστα κέρδη, προσφέροντας έτσι λίγα κίνητρα για τους παίκτες.

Handicap
Μια αριθμητική τιμή που ορίζεται από τον μπουκ για να αντισταθμίσει την αντιληπτή προκατάληψη στις δυνατότητες των αντιπάλων - αυτό παρέχει πιο ισορροπημένες αποδόσεις.

Για να αντισταθμίσουν την αντιληπτή προκατάληψη στις δυνατότητες, και να προσφέρουν πιο ισορροπημένες και ελκυστικές αποδόσεις, οι μπουκ προσφέρουν αυτό που είναι γνωστό ως handicap. Στο πλαίσιο του ποδοσφαίρου, οι αποδόσεις του handicap ισορροπούν το παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά στην αντιληπτή δύναμη των συμμετεχόντων εφαρμόζοντας κυριολεκτικά ένα χειρικό γκολ - θετικό και αρνητικό - σε κάθε πλευρά. Αυτό δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να βρουν περισσότερη αξία από το να παίξουν έναν ισχυρό φαβορί στο παραδοσιακό στοίχημα 1X2 - τον πιο κοινό τρόπο για να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο.

Το handicap εφαρμόζεται στο πραγματικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού για να βαθμολογηθεί (αποτέλεσμα) το στοίχημα. Υπάρχουν τρεις τύποι στοιχημάτων Handicap που πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε:

Level Handicap
Ένα Level Handicap είναι όπου δεν υπάρχει αντιληπτή διαφορά στις δυνατότητες μεταξύ της ομάδας X και της ομάδας Y, έτσι δεν αποδίδεται καμία προκατάληψη Handicap και και οι δύο ομάδες ξεκινούν με 0 γκολ.

Single Handicap
Ένα Single Handicap συμβαίνει όταν υπάρχει αντιληπτή διαφορά στις δυνατότητες μεταξύ της ομάδας X και της ομάδας Y.

Split Handicap
Ένα Split Handicap συμβαίνει όταν η διαφορά μεταξύ των δυνατοτήτων των δύο ομάδων είναι μικρή. Αυτό σας επιτρέπει να διασπάσετε το ποντάρισμά σας σε δύο handicaps.

Εάν στοιχηματίσετε στην ομάδα X και αυτή χάσει, θα χάσετε και τα δύο στοιχήματα, καθώς δεν κάλυψαν κανένα handicap. Αν το παιχνίδι τελειώσει ισόπαλο, το μισό σας ποντάρισμα στο (0) θα σας επιστραφεί, και το άλλο μισό στο (-0.5) θα χάσει. Αν όμως η ομάδα X κερδίσει, τότε και τα δύο handicaps θα καλυφθούν, οπότε και τα δύο στοιχήματα κερδίζουν.

Τώρα που γνωρίζετε πώς το στοίχημα αναπηρίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσετε τα κέρδη σας.